Cautare

1029 de rezultate pentru "eva constantinescu" (3.81 secunde)
EVA: ... eva.ro)
EVA: ... eva.ro
Adam a recunoscut ca Eva e cea mai frumoasa si mai buna femeie de pe pamint.
Adam a recunoscut ca Eva e cea mai frumoasa si mai buna femeie de pe pamint.
Eva Kaili, fosta vicepresedinta a Parlamentului European, a fost inculpata si dusa in arest, duminica in Belgia.
Eva Kaili, fosta vicepresedinta a Parlamentului European, proaspat revocata din functie in urma scandalului de coruptie in care este implicata, a fost inculpata si dusa in arest, alaturi de alte trei persoane, duminica in Belgia.
Eva Kaili a fost suspendata din Grupul S&D din Parlamentul European si exclusa din Pasok. Politia belgiana a confiscat 600.000 de euro numerar din 16 locatii in Bruxelles.
Eurodeputata elena Eva Kaili, demisa din functia de vicepresedinta a Parlamentului European pentru prezumtiva ei implicare in presupusul scandal de luare de mita care vizeaza deopotriva Qatarul si Marocul, a recunoscut in fata judecatorului belgian care instrumenteaza cazul ca i-a dat instructiuni tatalui ei sa scoata de la domiciliu o mare suma de bani in numerar, transmite marti EFE.
Eva Kaili, europarlamentarul grec aflat in centrul scandalului de coruptie care a cuprins Parlamentul European, a primit ordin sa ramana in inchisoare pentru cel putin inca o luna.
Fostul presedinte Emil Constantinescu a declarat la Timisoara ca prin ultimele actiuni politice, PD repeta actiunile din fosta guvernare CDR, iar refacerea "cuplului distructiv Basescu - Berceanu" va crea scandaluri in Guvern.
Constantinescu nu s-a aratat la fata In privinta stabilirii conducerii noului partid care se va forma prin unificarea PNTCD, URR, AP, PCD si a altor formatiuni care vor dori sa adere la Manifestul Popular, Serban Bubenek a precizat ca noua structura se va forma in jurul lui Gheorghe Ciuhandu.
ca stiti cum a fost pe vremea lui Constantinescu: ... "Pai cu Constantinescu? ... Cand o sa fie si el presedinte, votez si cu Constantinescu".
Popescu ar putea ramane in Consiliul Judetean pentru a-l supraveghea pe Constantinescu La Consiliul Judetean, situatia este departe de a fi clara.
Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, a remis o scrisoare deschisa societatii civile cu titlul:
Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu, a remis o scrisoare deschisa societatii civile cu titlul: ... Partea a doua a scrisorii constituie argumentarea optiunii lui Emil Constantinescu pentru un nou presedinte, candidat nu numai al unui partid, ci si al fortelor sanatoase ale natiunii.
Fostul presedinte al Romaniei, Emil Constantinescu (foto), si-a lansat sambata la Targu Mures cartea “Adevarul despre Romania“.
Emil Constantinescu, scrisoare de sustinere pentru Victor Ponta Fostul presedinte Emil Constatinescu ii trimite o scrisoare de sustinere lui Victor Ponta, candidatul PSD. ... Cu ganduri alese, Emil Constantinescu"
Elena Ceausescu a facut ce-a vrut din sotul ei, Ion Iliescu nu a cracnit niciodata in fata misterioasei sale Nina si a adoptat-o ulterior pe Corina Cretu, Emil Constantinescu nu a iesit din vorba Zoei Petre, iar Traian Basescu s-a blindat efectiv de femei frumoase si puternice - Elena Udrea, Adriana Saftoiu, Monica Macovei, Mioara Mantale.
Emil Constantinescu, scrisoare de sustinere pentru Victor Ponta Fostul presedinte Emil Constatinescu ii trimite o scrisoare de sustinere lui Victor Ponta, candidatul PSD. ... Cu ganduri alese, Emil Constantinescu"
"Anii intregi" in care preconiza Nicusor Constantinescu, presedintele Consiliului Judetean Constanta, derularea procesului dintre conducerea CJC si consilierii judeteni ai Aliantei D.A. ... Dupa cum se pare, deputatului PD Stelian Dutu i-ar surade sa "i-o faca" adversarului sau politic Nicusor Constantinescu.
google-analytics.com